Cum comand

Selectarea produselor dorite

Când ai hotărât ce produs vrei să achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos/Add to basket. Apoi, poti vizualiza pagina cosului de cumparaturi la Coș/Cart, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modifici cantitatile pe care vrei sa le achizitionezi sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.


Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Finalizeaza comanda/Checkout. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Livrare la alta adresa/Shipp to a different address.


Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda/Order Notes, care iti permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda/Place order pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii tale si de optiunile disponibile, este posibil sa ti se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Metode de plataă

Te rugăm să vezi toate detaliile privind metodele de plată aici.

Livrare

Te rugăm să vezi toate detaliile privind metodele de livrare aici.

Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se regăsește aici, te rugăm să ne trimiți un mail la contact@wineful.ro .