Metode de livrare

LIVRARE
Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 RON pe tot teritoriul României.

Produsele sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispoziție de Bookurier. Acestea pot fi livrate în maxim 24 de ore în București, sau în 1-3 zile lucratoare în celelalte orașe.

Te rugăm ca la primirea coletului să verifici aspectul cutiei și în special dacă există semne de deteriorare a coletului. Poți deschide pachetul în fața curierului pentru a te asigura că ceea ce ai comandat este în perfectă stare.

Dacă produsele cumpărate sunt cadou, lasă-ne toate detaliile în câmpul de observații ce apare în momentul finalizării comenzii, iar noi ne ocupăm de tot. Putem scrie un mesaj special în felicitare și îl putem livra la o oră preferată pentru ca surpriza să fie completă.

RETUR

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezintă defecte de fabricație, poți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 14 de zile din momentul în care l-ați primit.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, ai dreptul de a te retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care ai intrat tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a-ți exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca te retragi, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de latine fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ai exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu ti se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expedieaza produsele sau adu-le la sediul din Str. Intrarea Târgu Frumos nr.7, bl.5 sc.A sector 4, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suporti costul direct al returnarii produselor. Esti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Este important sa iei in calcul ca prin natura lor, obiectele lucrate manual pot avea mici imperfectiuni (mici zgarieturi sau deteriorari ale materialului). Acestea nu se considera a fi defecte de fabricatie şi, în aceste cazuri, conditiile de garantie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.