Wine & Food Pairing

Ți s-a părut vreodată că vinul preferat a fost prea acru sau înecăcios atunci când l-ai băut alături de un preparat? Asta s-a întâmplat probabil pentru că acestea nu au fost o pereche perfect compatibilă.

Află de la un somelier pofesionist cum să alegi sortimentul de vin în funcție de preparatul din farfurie, la Wine & Food Pairing Workshop. Acest workshop este perfect pentru orice pasionat de vin sau mâncare ce dorește să afle cum să evidențieze gustul preparatelor prin asocierea cu vinul, dar și cum să evite nepotrivirile dintre acestea.

branzeturi-vin

Vei degusta o mulțime de tipuri de vin și de preparate tocmai pentru a putea experimenta cât mai multe combinații potrivite și nepotrivite. La finalul workshopului vei știi cum să alegi un vin, care sunt asocierile de bază dintre vin și mâncare, care este ordinea de servire a vinului atunci când ai mai multe sortimente la masă, dar și cum se servește acesta pentru a te bucura de el la capacitate maximă.Iar pentru a nu uita toate cele învățate, vei primi un ghid de Wine and Food Pairing numai bun de păstrat pe frigiderul tău de acasă.

Acest workshop poate fi organizat și doar pentru una sau două persoane dacă vrei să faci un cadou deosebit. Pentru grupuri mai mari, bineînțeles că prețul este mai mic! Scrie-ne pentru a afla care este reducerea.

Locația stabilită de noi poate fi un wine bar, un studio de gătit, un restaurant, o galerie de artă sau un alt loc neconvențional.

La ce să te aștepți:
• Un pahar de vin de bun venit
• Preparate culinare plus snacks
• Minim 6 vinuri degustate
• 3 ore de distracție.

Ce înveți:
• Bazele asocierii vinului cu mâncarea
• Clasificarea vinurilor
• Ordinea și modul de servire.

Nivel: Începător – Basic
Mâncare servită: Finger Food (cu carne, dar și pentru vegani și vegetarieni)
Pentru: Fun with Friends, Wine Curious, Wine Enthusiasts, Team Buildings
Când: workshopurile sunt organizate în fiecare lună, data exactă este stabilită împreună cu participanții.

Ce spun participanții?
O seară minunată! Cadrul general, expertii în vin și persoanele care s-au adunat în jurul acestor vinuri bune au făcut acest workshop foarte interesant.” Christophe Huart

Un workshop excelent cu oameni minunați.” Roxana

Ai întrebări sau alte idei? Contactează-ne!