Wine Tasting

Nu ai înțeles niciodată de ce trebuie să învârți vinul în pahar, ce ar trebui să simți atunci când îl miroși sau de ce ai nevoie de un pahar la vin roșu și un alt pahar la cel alb?
Află tot ce înseamnă degustarea de vin chiar de la un somelier profesionist!

o-wine-sniffing

Vom trece teoretic prin toate soiurile de vin și practic prin cât mai multe, pentru a le descoperi gustul și aromele cel mai întâlnite. Vom afla care sunt aromele tuturor vinurilor cu ajutorul unui aromar, la ce temperatură trebuie servit, cât trebuie aerisit, care este ordinea de degustare a vinului, paharele recomandate, cum se evaluează vizual, olfactiv și gustativ și cu ce preparate poate fi asociat. Vom degusta vinuri, albe, roșii, rose, spumante sau special și le vom evalua și păstra în fișe de notare.

Pentru a nu uita toate cele învățate, vei primi o roată a aromelor de vin care să te ajute să identifici aroma din vin mai ușor, dar și cu care să organizezi super jocuri de degustare la tine acasă. De asemenea, toate fișele de degustare vor rămâne la tine pentru a tine minte ce ți-a plăcut și ce nu din vinurile degustate în timpul workshopului.

Dacă vrei să faci un cadou deosebit, acest workshop poate fi organizat și pentru una sau două persoane. Pentru grupuri mai mari, bineînțeles că avem prețuri mai mici! Scrie-ne pentru a afla care sunt reducerile.

Locația stabilită de noi poate fi un wine bar, un studio de gătit, un restaurant, o galerie de artă sau un alt loc neconvențional. Dacă vrei să ținem workshopul la sediul companiei sau într-o altă locație preferată, vorbim, stabilim, facem! Pentru Team Buildings, vezi mai multe detalii aici.

La ce să te aștepți:
• Un pahar de vin de bun venit
• Minim 8 vinuri degustate
• Wine Snacks
• 3 ore de distracție.

Ce înveți:
• Bazele evaluării și degustării vinului
• Clasificarea vinurilor și aromele generale
• Ordinea și modul de servire
• Noțiuni generale de Wine and Food Pairing

Nivel: Începător – Basic
Mâncare servită: Snaks (grisine, fructe proaspete și uscate, nuci, ș.a.)
Pentru: Fun with Friends, Wine Curious, Wine Enthusiasts, Team Buildings
Când: workshopurile sunt organizate în fiecare lună, data exactă este stabilită împreună cu participanții.

Ce spun participanții?

“O seară minunată! Cadrul general, expertii în vin și persoanele care s-au adunat în jurul acestor vinuri bune au făcut acest workshop foarte interesant.” Christophe Huart

“Un workshop excelent cu oameni minunați.” Roxana

Ai întrebări sau alte idei? Contactează-ne!