Brunch la Crama Rotenberg

Crama Rotenberg, producătoarea celebrelor vinuri Menestrel, Emeritus și Rapsod, organizează des evenimente destinate publicului pasionat de vinuri și turism viticol, de la zile de cules de struguri, de făcut sau degustat vin până la picnicuri relaxante.

eveniment-crama-rotenberg

În această sâmbătă, 11 iunie, la cramă se organizează din nou un astfel de eveniment. Un Brunch cu ocazia sosirii verii, ce va avea loc începând cu ora 12.00 la crama Rotenberg din Ceptura – Dealu Mare, care este la doar 90 km de București.

butoaie-crama-rotenberg

În program vor fi activități de degustare de vin însoțit de preparate de sezon, vizita cramei ce va include povestea vinului și scurte indicații despre cum ar trebui degustat și asociat, multe momente de socializare și relaxare, și cea mai nouă activitate de la cramă – pedalatul printre vii! Crama Rotenberg împreună cu cei de la CarpatBike, au pregătit pentru această zi un traseu superb cu bicicleta prin viile din Ceptura. Detaliile despre traseu vor fi furnizate la fața locului.

eveniment-crama-rotenberg

Ca să puteți ajunge la cramă este suficient să introduceti pe Google Maps sau Waze, “Rotenberg Winery”, iar în comuna Ceptura găsiți din loc în loc indicatoare care vă duc direct la cramă.

crama-rotenberg

Menționăm că evenimentul este cu circuit inchis, iar accesul se realizează doar pe bază de invitație confirmată ce poate fi obținută printr-un telefon la 0727.020.534 sau email la roxana.ana@rotenberg.ro.

Poți urmări evenimentul și pe Facebook.
Credite foto: Crama Rotenberg