Câștigă o vizită la crama Rotenberg

Chiar dacă nu pare, vremea frumoasă e pe drum. Iar cum nouă ne place să ne gândim din timp la toate, ne-am gândit să îți oferim primii ocazia de a evada din oraș imediat cum apare soarele.

Și ce poate fi mai fain decât soarele și natura? Păi e simplu: soarele, natura și vinul!

Așa că, împreună cu Crama Rotenberg, am pus la cale un concurs în care poți câștiga pentru tine și încă trei prieteni o vizită ghidată a cramei din Dealu Mare și degustarea a patru vinuri Rotenberg.

Ce trebuie să faci? Dă like paginilor Wineful și Crama Rotenberg și apoi etichetează-i într-un comentariu la postarea noastră de pe Facebook pe cei trei prieteni cu care vrei să mergi la cramă.

Câștigătorul îl vom alege cu ajutorul random.org, vineri, 30 martie, și acesta va fi anunțat tot atunci.

Ce trebuie să mai știi? Câștigătorul va trebui să își organizeze singur transportul până la Crama Rotenberg din Ceptura de Jos, Județul Prahova. Și dacă-ți pare departe, îți spunem noi că e la doar 80 de km de centrul Bucureștiului. Data turului este stabilită de câștigător împreună cu reprezentanții cramei.

2 replies on “Câștigă o vizită la crama Rotenberg

 • Andra

  Buna, referitor la data incheierii concursului, am verificat in calendar si nu mi-e clar. Este vorba de 30 aprilie sau 30 martie? 30 aprilie pica luni, 30 martie vineri. Thanks

  Răspunde
  • Wineful

   Bună, Andra,

   Mulțumim pentru întrebare! Așa am observat și noi că ne-am încurcat în luni. Deadline-ul concursului este vineri, 30 martie.

   Mult succes și zi faină!

   Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *