GoodWine 2016

Între 15 și 17 aprilie are loc o nouă ediție a Târgului Internațional de Vinuri GoodWine ce se ține, ca și până acum, la Pavilionul C1 din cadrul Romexpo.

Dintre casele de vinuri ce vor fi prezente la eveniment menționăm binecunoscutele crame Oprișor, Budureasca, Crama Basilescu, Domeniile Sâmburești, Via Viticola Sarica Niculitel, Liliac, Crama Hermeziu, Senator Wine, Cramele Cricova și recomandăm să degustați neapărat vinurile cramelor Midalidare Estate (Bulgaria), Maurt (Republica Moldova), vinurile Asociației Micilor Producatori de Vinuri din Republica Moldova și Il gusto del Vino (Italia).

Pe lângă activitățile dese de degustare și adulmecare a zecilor de sortimente de vin prezente la târg, îți recomandăm să participi și la masterclass-ul de vinuri românești moderat de către Cătălin Păduraru si Cezar Ioan, la care enologi cu renume vor fi invitați să vină cu o selecție din soiurile românești preferate pentru a aduce un plus de vizibilitate asupra acestora.

În cea de a doua zi de târg va avea loc și întâlnirea Forumului Vinul.Ro ce va propune, pe parcursul câtorva ore de degustări și discuții, teme precum importanța concursurilor de vin pentru publicul consumator și pentru producători, metodele de promovare internă și internațională a vinului românesc, importanța și capcanele comunicării în epoca rețelelor sociale și, nu în ultimul rând, formarea și selecția resurselor umane în marketingul de vin.

Intrarea la târg este 20 lei și include degustarea de vin pe alese, dar recomandăm moderație, iar agenda evenimentului o poți găsi aici.