Ladies, Wine and Design

Ce poate fi mai mișto decât un eveniment numai cu gagici suuuuper faine, mâncare cum numai pe Instagram vezi și vin din abundență?! Păăi, probabil toate astea, dar pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, la început de toamnă!

Da, cam așa putem rezuma cel mai pe scurt prima întâlnire a Ladies, Wine and Design Bucharest.

lwd-event

Ce este Ladies, Wine and Design (LWD)?

LWD este un concept creat de Jessica Walsh, cunoscută deja pentru experiența de graphic designer, ce constă într-o serie de întâlniri casual de discuție între 6 tipe mișto, pe subiecte legate de artă, business sau, de ce nu?… chiar viață. Pe scurt, o mică adunare de femei ce dezbat câte-n lună și stele, cu-n pahar de vin în mână, și niște tapas în alta.

vin-menestrel-rotenberg

Seria de conversații Ladies Wine and Design Bucharest este organizată mereu de 3 super fete: Iulia Groves, Andreea Ioniță și Maria Ștefăniță, dar la care se alătură alte colaboratoare pentru ca magia să se poată întâmpla. Adică vinul, mâncarea, decorul, locația și ce altceva mai e nevoie pentru ca seara să fie perfectă.

zwei

Pentru ediția din octombrie gustările absolut delicioase și styling-ul au fost asigurate de Ileana Sebe de la Zwei, vinul a fost servit în mod profesionist (nu glumim!) de către noi, iar toate astea puse în scenariu pe o super terasă din piața Amzei.

ladies-wine-design

Următoarea întâlnire LWD are loc chiar mâine, 26 octombrie, în cadrul expoziției “No Man’s Land – zece discursuri curatoriale din arta contemporană românească”. Seara este limitată la 10 invitate, de aceea recomandăm să îți rezervi locul rapid aici.

Mai multe detalii poți afla de pe evenimentul de pe Facebook.

pahar-vin-eveniment-petrecere