REVINO – Descoperă vinurile din România

Primul salon de vinuri dedicat promovarii turismului viticol din Romania are loc în acest weekend în Bucuresti, la Hotel Novotel. Evenimentul se adreesază iubitorilor de vin și celor interesați să le descopere fie că participă la masterclass-urile organizate în cadrul salonului sau doar se rezumă la degustarea licorilor prezente la salon.

La eveniment vor putea fi degustate peste 100 de vinuri premium puse la dispozitie de cramele expozante într-un cadru elegant care să reflecte imaginea pe care ar trebui să o aibă vinul românesc la nivel național și internațional. Fiecare vizitator va primi un pahar la intrare împreuna cu o fișă pe care își va putea nota părerile și preferințele despre vinurile degustate și, totodată, pentru a le putea ține minte și achiziționa la plecare.

Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre soiurile autohtone, dar și internaționale, vor fi organizate o serie de masterclass-uri interactive, în care specialiști străini și români vor compara vinurile din România cu cele din afară, vor dezvălui asocieri inedite cu diverse feluri de mancare, vor face cunoscute zonele viticole și cramele care își deschid porțile pentru turiști.

Costurile de participare la eveniment se încadrează între 50 și 90 lei pentru vizitarea standurilor și între 150 și 200 lei pentru acces la masterclass-uri, iar biletele pot fi achizitionate atât online cât și direct la eveniment.