RO Wine – The Wine Festival of Romania

Pe 21 și 22 aprilie ni se promit 50 de producători români și internaționali, o selecție riguroasă de vinuri premium, sortimente din colecții private și un ambasador de renume – Helmuth Koecher. Toate acestea la RO – Wine | The Wine Festival of Romania, un nou festival de vinuri din România, organizat de Marinela V. Ardelean, în parteneriat cu Liviu și Mihai Popescu (Fratelli Group).

În cadrul festivalului se vor desfășura numeroase workshop-uri și degustări care vor avea în centrul atenției 30 de producători autohtoni și 20 internaționali aleși pe sprânceană.

Ambasadorul RO-Wine | The Wine Festival of Romania este Helmuth Koecher, fondator și președinte al Merano WineFestival – unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de profil din Europa, cu o istorie de peste 20 de ani.

Evenimentul are loc la Fratelli Studios și accesul se va face pe baza unui bilet (cam scump) care poate fi achiziționat de pe www.bilete.ro. Costul unui bilet standard este de 100 de lei, iar costul unui bilet VIP este de 250 de lei și include acces suplimentar la o selecție exclusivă de vinuri cu o vechime de peste 10 ani.

Evenimentul pe Facebook.