Vin și Jazz la palatul Noblesse

Ei, iată că am ajuns și în momentul acela trist în care trecem de la sandale la ghete, și de la terase la… palate!

Hai, că parcă nu-i chiar așa de rea trecerea. Deci, dacă nu știai unde să porți sacoul acela din catifea pe care nici tu nu știi de ce l-ai cumpărat, iar noi nici atât, sau rochia aia neagră cu paiete de ai luat-o pentru revelionul la care nu ai mai fost, Noble Drinks Fair pare fix genul ăla de eveniment pentru care trebuie să scoți de la naftalină tot ce-ai mai strălucitor.

Dacă ai mai multe sacouri nu trebuie să-ți faci probleme deoarece Noble Drinks Fair & Networking Events ține 3 zile!

Când, cum, unde?

Evenimentul are loc între 13 și 15 octombrie, la Palatul Noblesse, între orele 18:00-22:00, și se anunță a fi abundent în vin și voie bună. Sergiu Nedelea, gazda evenimentului și unul dintre cei mai buni și mai vechi somelieri de pe la noi, despre care am scris și noi într-un articol trecut, se va asigura că participanții vor degusta vinurile într-un mod cât mai corect astfel încât să poată fi deslușite până și cele mai complexe arome.

sergiu-nedelea

Cine?

La eveniment vor fi prezente vedetele autohtone ale vinului, dar și staruri internaționale precum cele semnate de Albert Bichot . Pe lângă degustări, te mai poți bucura și de produse de lux în ediție limitată (pentru că toți ne dorim să ne simțim ca la Palat și după ce ajungem în garsoniera noastră mică, nu-i așa?), concerte live de jazz și blues, sau de arhitectura palatului Noblesse. Clădirea a fost construită în 1881 de către renumitul arhitect Alexandru Săvulescu și este una dintre norocoasele monumentele istorice ale Bucureștiului ce tocmai ce au fost restaurate, după o investiție de 1,5 mil de Euro.

palatul-noblesse
(sursa foto)

În prezent, Palatul Noblesse găzduiește un show-room cu produse de lux, un centru de artă, cursuri şi evenimente, dar și un birou de arhitectură şi design interior ce s-a ocupat și de restaurarea palatului, de altfel. Clădirea aste împărțită pe mai multe încăperi (duh!), ce au denumiri intuitive: sala Gallery, sala Luxury, bucătăria Opera, sala Baroque, sala Florence, baia Regent și baia Luxury.

hol-palat-noblesse
(Hol – sursa foto )

bucătărie-noblesse
(Bucătărie – sursa foto )

birouri-noblesse
(Birourile – și probabil și singura încăpere în care m-aș simți mai confortabil – sursa foto )

Iar acum să revenim cu picioarele pe pământ și să trecem la lucruri mai pragmatice: intrarea la eveniment este 150 de lei pe zi, iar biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro . Acum să vă văd ce mai faceți cu sacourile alea…

Evenimentul pe Facebook .

Dați-ne de veste dacă mergeți și așteptăm și părerile de după!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *