Vinurile lui Mai

Ce vinuri noi au mai răsărit din cutia de abonament luna asta? Le vezi imediat pe toate, mai jos! ????

 

Vinurile lui Mai

cupola sanctis oprisor

Cupola Sanctis, Sfinții Constantin și Elena, Oprișor

Vinul Cupola Sanctis, dedicat Sfintilor Constantin si Elena, este un cupaj roșu din 2013, cu arome de fructe roșii dulci și vanilie atât în gust cât și în miros. După o aerare de minim 30 de minute, în gust descoperim și arome de cireșe coapte și ciocolată, completate de note delicate de piper. Poate fi servit alături de preparate pe bază de carne roșie și sosuri roșii, brânzeturi maturate și cu mucegai.

Mai multe detalii aici.

 

freamăt-rose-catleya-2017

Freamăt Rose 2017, Catleya

Freamăt Rose 2017 de la Catleya este un cupaj rose produs din soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Syrah. Culoarea sa este de gref roz, iar mirosul este exploziv, predominat de arome de căpșuni coapte, fructe exotice și grepfruit. Gustul este proaspăt, cu arome de fructe proaspete roșii, completate de note florale și o aciditate perfect echilibrată. Poate fi servit alături de preparate pe bază de carne albă, mezeluri, aperitive, salate, și brânzeturi proaspete.

Mai multe detalii aici.

autentique-crama-basilescu

Autentique Roșu, Basilescu

Autentique Roșu 2011 de la Crama Basilescu este un cupaj de culoare roșu rubiniu, din soiurile Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Merlot. Are un miros intens, cu arome puternice de fructe negre foarte coapte și vanilie, iar în gust descoperim aceleași arome dulci din miros, de fructe de pădure și vișinie din alcool, cât și note astringente date de taninii care îi mai domolesc dulceața din gust. Poate fi asociat cu preparate pe bază de carne roșie, vânat și brânzeturi vechi și cu mucegai.

Mai multe detalii aici.

 

pinot-grigio-lechburg

Pinot Grigio, Lechburg

Pinot Grigio de la Lechburg este un vin organic alb cu reflexe intense de auriu și arome de fructe supracoapte, precum perele și pepenele galben, în miros. Gustul său este proaspăt, pronunțat și bine echilibrat, cu arome de de fructe albe coapte și note delicate de condimente dulci. Poate fi servit alături de aperitive, preparate pe bază de pește sau fructe de mare.

Mai multe detalii aici.

 

Ai ratat abonamentul?

Acum poți lua Cutia lui Mai de aici, iar apoi musai să-ți faci abonament pentru a nu mai rata și Cutia lui Iunie.

Cin-Cin!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *