Wineful pe scurt

Povestea Wineful a început în mai 2016, când Elena, sommelier și mare pasionat de vin, a pornit o comunitate prin care să poată transmite dragostea de vin și către ceilalți, un loc cu acces la informații ușor de înțeles despre vin și la evenimente nescorțoase de degustare.

Povestea continuă în noiembrie 2016, când blogului i se alătură și un magazin online în care se găsesc cutii cadou cu vin și ghiduri cu informații despre ele. În scurt timp, Wineful reușește să se facă cunoscut ca unul din locurile în care găsești un vin bun și un cadou original.

În octombrie 2017, proiectului i se alătură V7 Capital – oameni la fel de pasionați de vin și cu aceeași misiune ca a Elenei – cu o investiție și idei noi de dezvoltare ce duc la implementarea de servicii unice pe piața din România și un look nou care să transmită cât mai bine energia Wineful.

Wineful în mai multe cuvinte

Ne bazăm pe faptul că nu ai ajuns întâmplător aici și că îți dorești un context în care să ne poți așeza atunci când te gândești la noi, de aceea ne-am gândit să povestim mai multe lucruri care sunt importante pentru noi.

Cine este Wineful

Wineful suntem noi, o gașcă de pasionați de vin ce iubesc vinul și vor să te facă și pe tine să-l iubești. Am transformat asta în misiunea noastră și ne străduim ca Wineful să fie locul tău preferat în care să înveți despre vin.

Pentru că viața este mai mult despre ceea ce ne place iar un vin bun este mai mult despre experiență, noi spargem tiparele și le oferim pe amândouă: un vin sigur bun care să îți ofere o experiență completă.

Un vin bun cu care să te răsfeți într-o seară ploioasă, altul care să completeze perfect cina, altul care să transforme un cadou în cadoul perfect, sau mai multe care să îți asigure un eveniment reușit.

Pe scurt, îți facem cât mai ușoară alegerea unui vin pentru toate momentele tale.

Cum te convingem să faci parte din comunitate?

Promitem să ai parte de cea mai bună ofertă mereu: livrare gratuită la abonament, cutii speciale de transport, ghiduri informative, discount-uri adiționale la achizițiile ulterioare și, cel mai important, un vin sigur bun.

Deoarece lucrăm direct cu producătorii, pentru o parte din vinurile din shop avem cele mai bune oferte de preț sau poți găsi vinuri în ediții extrem de limitate.

De ce să ne crezi pe cuvânt?

Pentru că suntem pe bune! Și pentru că suntem somelieri și degustători de vin cu experiență iar cu asta ne ocupăm tot timpul.

Având degustarea de vin ca activitate principală, birourile noastre nu au aspectul clasic, ci sunt un adevărat wine bar.

Ședințele le începem ușor, cu lista de task-uri pe care sunt enumerate doar vinurile ce trebuiesc degustate, și le terminăm târziu în noapte, când suntem toți cu zâmbetul pe buze, fericiți că am mai descoperit niște comori printre nestematele cu dop și nerăbdători să le împărțim și cu tine.

Ce ne tine în priză?

Dacă misiunea noastră principală este cea de a te face să iubești vinul, misiunea secundară este cea de a susține cramele mici, cu vinuri mari.

Facem cunoscute doar vinurile care merită și care au o poveste, de aceea, la noi vei găsi foarte multe vinuri ce nu le întâlnești pe toate drumurile. Căutăm vinuri cu personalitate, de la crame mici cu povești neștiute și cu oameni ce împărtășesc aceeași misiune cu a noastră.

Chiar și așa, asta nu înseamnă că vei găsi la noi toate vinurile produse de o cramă, ci doar pe cele care ne plac cel mai mult și suntem convinși că îți vor plăcea și ție.

Wine on us, happiness on you!

În concluzie, suntem doar o gașcă de oameni pasionați ce-și dorește să inspire lumea să aibă curaj să guste mai mult viața.

Hai și tu în ea!