Winelover Day la București

Suntem siguri că pentru niciunul din noi nu există o zi în care să nu incudem vinul în viața noastră, fie că îl bem sau doar ne gândim la el. De aceea, cei de la www.vin2.ro s-au gândit să îți dea un motiv în plus pentru care să dedici o zi întregă vinului: Winelover Day! Astfel, ziua de sâmbătă, 27 august, o avem plină de evenimente în care să descoperim povești despre vin, să vizităm muzee, expoziții și petreceri la care nu putem avea acces sau nu se întâmplă în mod normal.

Agenda evenimentelor de sâmbătă, 27 August:

11.15 – 14.00 Vizita la cea mai mare colecție de desfăcătoare de sticle de vin

Colecția include 26.000 de desfăcătoare de vin strânse în peste 11 ani de către un colecționar ce vrea să rămână în umbră, și îi respectăm decizia. Colecția nu este deschisă publicului larg, de aceea Winelover Day ar fi singura ocazie în care să o vizitezi! Intrarea la expoziție este de 8 euro de persoană și rezervarea se poate face la razvan@vin2.ro .

14.30 – 17.00

Vizită și degustare de vin la Muzeul “Dimitrie Gusti”, Muzeul Național al Satului – http://www.muzeul-satului.ro/the-museum. Intrarea pentru vizită și degustare este de 8 euro de persoană și rezervarea se poate face la razvan@vin2.ro .

wineloverday-bucuresti


18.00 – 20.00

Degustare de vin și cină tradițional românească – două din cele mai importante crame din România vor prezenta cele mai bune vinuri ale lor. Intrarea este 15 euro de persoană, iar restaurantele gazdă vor fi aunțate după rezervare.

20.15 – până târziu

Winelovers hangout pe strada Băcani street – restaurant La Mama Lipscani & Corks Cozy Bar. Vinuri din soiuri românești precum: fetească albă, fetească regală, plavaie , grasă de Cotnari, sarba, mustoasa, busuioaca de Bohotin, francusa, zghihara, negru de Dragasani, feteasca neagra and more.
Costul este de 15 euro de persoană și include vinul, mâncarea și muzica bună.

Evenimentul pe Facebook